Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

In De Wandelgangen Livescore, informatie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste voetballiefhebber,

De competitie is inmiddels van start en komend weekend begint alweer de derde speelronde! We merken bij In De Wandelgangen zeker vooruitgang met Livescore, echter doet nog niet iedereen mee! Doen jullie wel al mee, super! Zeker blijven doen! Hieronder meer informatie!

Voor de verenigingen die wel al mee doen:
spreek dit concept door in de bestuurskamers van de tegenstanders waar jullie komen, zodat zo spoedig mogelijk iedereen mee doet aan het Livescore-concept! Doen jullie wel al mee, maar ervaren jullie problemen met inloggen, stuur dan een mail naar
mailto:'siebe@wp-online.nl!'

Voor de verenigingen die nog niet mee doen:
Meld je aan! Geef één contactpersoon door die zich tijdens wedstrijddagen bezig gaat houden met Livescore, een kleine moeite met een grote meerwaarde! Geef je op door een mail te sturen naar
siebe@wp-online.nl!
 

Hoe meer verenigingen meedoen met Livescore, hoe betrouwbaarder dit wordt! Doe dus vooral mee! Voor een handleiding over wat te doen bij het invoeren van de scores, klik hier.

 

Wedstrijdverslagen en nieuws! 

Verder is het belangrijk om de voetballiefhebbers in de regio Zuid II op de hoogte te houden van al het nieuws omtrent het amateurvoetbal in deze regio.

Stuur daarom ALLE nieuwsfeitjes over jullie club naar redactie@indewandelgangen.com! Ook wedstrijdverslagen worden vanaf dit seizoen weer geplaatst, mits:
 

  • Het betreffende wedstrijdverslag op de betreffende wedstrijddag óf één dag na de betreffende wedstrijddag wordt gestuurd (om de nieuwswaarde van de bericht te waarborgen)!

Zou u deze mail ook door willen/kunnen sturen binnen uw vereniging? Dit zullen we zeer op prijs stellen!

Bij voorbaat dank!                                           

Met sportieve groet,
Team In de Wandelgangen