Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

10 jarig jubileum HBC`09

10-jarig jubileum HBC'09

 Op 30 juni 2019 is het 10 jaar geleden dat HBC’09 werd opgericht uit de fusie van RKVV Buchten en VV Holtum. Dit heuglijke feit vieren we met een jubileumdag op zaterdag 29 juni op onze voetbalvelden bij Sportplaza Het Anker te Buchten.

 Een mooi moment om terug te kijken op onze prille historie door middel van het organiseren van een aantal leuke activiteiten. Op zaterdag 29 juni is er in de middag het sportieve Familietoernooi: we gaan op zoek naar de best voetballende familie van Holtum, Buchten en omstreken.

 In de avond wordt de lounge omgebouwd tot de Hawaii Beach Club: een feest vol muziek voor een swingende avond in festivalsferen bij HBC’09.

 Wij willen graag alle supporters, verenigingen en andere sympathisanten die onze club en het voetbal in onze dorpen een warm hart toedragen hartelijk danken voor alle steun en betrokkenheid de afgelopen 10 jaar. Wij nodigen u graag uit voor deze speciale jubileumgelegenheid. Wij hopen u vanaf 20.00 uur te mogen verwelkomen op onze feestavond bij onze voetbalvelden om samen het glas te heffen op onze 10e verjaardag!

 Wilt u deelnemen aan ons familietoernooi of wilt u meer informatie over onze feestavond Hawaii Beach Club? Bezoek dan onze website www.hbc09.nl/jubileum of stuur een e-mail naar info@hbc09.nl.

 Tot ziens bij onze jubileum dag op zaterdag 29 juni!

 Met sportieve groet,

namens HBC’09

 Jubileumcommissie