Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

13e editie “MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi” sterk bezet

Zaterdag 25 en zondag 26 augustus, organiseert voetbalvereniging MVC’19 voor de 13e keer haar “MIRU&HJS MVC TOP Onder 12 Toernooi” op sportpark de 3-Sprong in Maasbree. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een prachtig affiche weten te creëren, en komen er jeugdteams uit binnen- én buitenland, voetballen in Maasbree.

Dit TOP Onder 12 jeugdtoernooi (voorheen 1e jaars D-pupillen), is een begrip in binnen- en buitenland. Ieder jaar weer is er veel interesse om deel te mogen nemen aan het toernooi in Maasbree. De reden hiervoor is waarschijnlijk de zeer goede organisatie die door de vele gemotiveerde vrijwilligers neergezet word. En niet te vergeten de vele sponsoren die dit toernooi een warm hart toe dragen.

Uit Nederland nemen de volgende “onder 12” ploegen van de top jeugdopleidingen deel: AFC-Ajax; AZ-Alkmaar; Feyenoord-Rotterdam, Vitesse en VVV-Venlo. Daarnaast neemt het regioteam Peel en Maas, als enig amateurteam deel aan het toernooi. Dit regioteam bestaat uit jeugdspelers afkomstig uit Peel en Maas, Horst aan de Maas en Venlo, en word begeleid door Theo Tielen, Ron van den Kerkhof en Marco Daniëls; allen uit Maasbree.

Buitenlandse teams

Naast de topteams uit Nederland, komen ook 5 teams uit andere Europese landen naar het “MVC TOP Onder 12 Toernooi” in Maasbree: Uit België: KRC Genk en KV Mechelen Uit Denemarken: Odense BK. Uit Duitsland: Bayer’04 Leverkusen Uit Schotland: Aberdeen FC Uit Engeland: Chelsea FC, die na winst in editie 2016 en 2017, dit jaar voor de triple gaan.

Een mooie mix van binnen- en buitenlandse topploegen met allemaal verschillende speelstijlen, waardoor het ook dit jaar weer een prachtig toernooi zal gaan worden! Welk jeugdteam zal zich dit jaar voegen in het rijtje met de winnaars uit het verleden? Te weten: Bayer’04 Leverkusen (4x), Chelsea FC (4x), Club Brugge (1x), Feyenoord (1x) en PSV (2x).

Veel prijzen

Naast de wisselbeker voor de toernooiwinnaar, spelen de jeugdteams ook dit jaar weer voor de Fair Play Prijs. Deze prijs is voor de sportiefste ploeg (binnen en buiten het veld) en komt tot stand met dank aan de KNVB Scheidsrechters, die hun wedstrijden beoordelen.