Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

2017-2018 is het laatste seizoen voor de vereniging RKVV Havantia!

Na een geslaagd 90-jarig bestaansfeest, wat wij als R.K.V.V. Havantia in augustus 2017 hebben mogen vieren, is gebleken bij het inventariseren voor het seizoen 2018 / 2019 dat er een serieus tekort optreedt aan spelers, vrijwilligers en bestuursleden.

Het bestuur heeft na 2 buitengewone ledenvergaderingen daarom het noodzakelijke besluit moeten nemen na het einde van het seizoen 2017-2018 de vereniging R.K.V.V. Havantia uit Meers op te heffen. Dit besluit is reeds goedgekeurd door de aanwezige leden binnen de hierboven genoemde buitengewone ledenvergadering.

R.K.V.V. Havantia heeft 90 jaar lang een prominente plek gehad binnen het verenigingsleven in Meers. Een kleine, maar zeer warme club die mede door veel vrijwilligers uit Meers en omstreken 90 jaar lang heeft kunnen voortbestaan. Een voetbalvereniging heeft eenmaal senioren, jeugd en vrijwilligers nodig om een recht van voortbestaan aan een club te geven. Als deze 3 vereisten langzaam binnen de vereniging of binnen het dorp verdwijnen, is het einde van een club helaas niet meer te voorkomen.

De situatie is nu zo ver gekomen dat wij als bestuur en leden het besluit hebben moeten nemen dat er vanaf het komende seizoen geen voetbalvereniging in Meers meer zal zijn.

Overigens: wij zijn niet failliet zoals wij in het geruchtencircuit gehoord hebben.

Wij willen iedereen die de afgelopen 90 jaar iets voor R.K.V.V. Havantia betekent heeft, heel erg bedanken. Wij zullen met pijn in ons hart de deuren van het complex aan de Heuvelstraat sluiten. Echter zal de herinnering van een trotse club in een klein dorp Meers altijd blijven bestaan!

Door: Bestuur R.K.V.V. Havantia