Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

26 & 27 augustus: Het MIRU&HJS MVC O12 Toernooi met internationale professionele voetbalclubs!

De organisatie van het MIRU&HJS MVC O12 Toernooi is trots om te kunnen melden dat het deelnemersveld van het 12e internationale jeugdvoetbaltoernooi rond is. De organisatie heeft het wederom voor elkaar gekregen de nationale en internationale top in het jeugdvoetbal naar Maasbree te krijgen en bewijst daarmee wederom een van de meest spraakmakende O12 toernooien van Nederland te zijn. 

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus kunnen de voetballiefhebbers weer genieten van prachtig jeugdvoetbal op de velden van MVC’19. Uit Nederland zullen de volgende ploegen naar Maasbree komen: Feyenoord Rotterdam, AZ Alkmaar, VVV-Venlo, FC Twente en nieuw dit jaar 33-voudig kampioen van Nederland AFC Ajax. Naast deze betaald voetbalorganisaties zal er dit jaar ook weer een regionaal regioteam als enige amateurteam deelnemen aan het toernooi. Deze selectie zal o.a. bestaan uit spelers van MVC’19, SV Panningen, VV Kessel, VV Helden, Venlosche Boys, SV Blerick, Sportclub Irene en RKSV Wittenhorst. 

Naast de ploegen uit Nederland, komen Borussia Dortmund, Bayer’04 Leverkusen en Borussia Mönchengladbach uit Duitsland naar Maasbree. KRC Genk, zal onze zuiderburen uit België vertegenwoordigen. Schotland zal vertegenwoordigd zijn door Aberdeen FC en uit Engeland zal titelverdediger Chelsea FC wederom naar Maasbree komen. 

Naamswijziging
De KNVB heeft sinds het seizoen 2016/2017 de naamwijziging van het Nederlandse jeugdvoetbal gewijzigd. Door deze internationalisering van de naamwijze heeft de organisatie van het MIRU&HJS MVC TOP D Toernooi besloten de naam te wijzigen in het MIRU&HJS MVC O12 toernooi.
 

Gastgezinnen
Zoals ieder jaar zal de organisatie ook dit jaar wederom vijf ploegen onderbrengen in gastgezinnen. AFC Ajax, Feyenoord Rotterdam, AZ Alkmaar, FC Twente en Borussia Dortmund zullen verblijven in gastgezinnen in de regio Maasbree. Mocht je interesse hebben om een nachtje twee talenten van de toekomst in huis te hebben, kan je je per mail melden via info@mvctopd.nl.

Meer informatie is HIER te vinden.