Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

29e Internationaal Jeugdtoernooi FC Kerkrade-West

In het weekend voor de Pinksteren en in het Pinksterweekend organiseert FC Kerkrade-West voor de 29e keer haar internationaal Jeugdtoernooi. Liefst 184 teams, een recordaantal, nemen aan het toernooi deel en meer dan 350 overnachters verblijven 2 of meer dagen in het tentenkamp. Het toernooi is al sinds februari helemaal volgeboekt. 

Zaterdag 27 mei wordt gestart met het E-jeugd waar 36 teams (18 standaard en 18 lagere teams) strijden om de prachtige prijzen. Zondag 28 mei komen 24 D-teams in actie.

Het Pinksterweekend begint dit jaar al op vrijdag waar vrijdagavond 2 juni 10 A-teams aantreden. Pinksterzaterdag 3 juni is de beurt aan liefst 48 F-teams. 24 lagere teams en 24 standaardteams zullen deze dag voor een waar voetbalspektakel zorgen. Pinksterzondag is het ‘s morgens de beurt aan dan de 24 mini-F teams. En ‘s middags komen 18 B-teams in actie. Pinkstermaandag 5 juni wordt het toernooi afgesloten met 24 C-teams. En hopelijk kan FC Kerkrade-West, en de meer dan 100 vrijwilligers, weer terugblikken op een geslaagd en sportief voetbaltoernooi.