Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

3 juni, SC Leeuwen: De Hansen Dranken Pingelcup! Doe mee!

 

Op 3 juni is het weer zover. Ons jaarlijkse penaltytoernooi (Hansen Dranken Pingelcup) wordt weer gehouden, dit jaar alweer voor de vijfde keer.

 

Ben jij goed in het nemen van strafschoppen of lijkt het je gewoon leuk om samen met je vrienden, vriendinnen of bekenden onder het genot van een drankje een leuke dag te hebben, geef je dan snel op!

 

De pingelcup is voor iedereen toegankelijk (dus niet alleen voor leden van SC Leeuwen). Natuurlijk zijn ook damesteams en/of gemixte teams van harte welkom. Bij de Pingelcup staat de gezelligheid voorop en komt de prestatie op de tweede plaats, daarom is enige voetbalervaring geen enkel vereiste. Voor diegenen die wel in wedstrijdverband voetballen is het goed om te weten dat de genoemde datum bij de KNVB niet staat aangemerkt als datum voor inhaal- dan wel promotie/degradatiewedstrijden.

 

Op de pingelcup zullen er, zoals de naam al doet vermoeden, door de opgegeven teams in competitieverband penalty’s worden genomen. Dit zal eerst gebeuren in de vorm van poulewedstrijden, waarna in de loop van de middag, door de best geklasseerde teams, de finales zullen worden afgewerkt. De wedstrijden duren elk maximaal 15 minuten. Binnen dit tijdsbestek zullen er door elk team 10 penalty’s worden genomen. Een team bestaat uit minimaal 5 (1 keeper en 4 spelers) en maximaal 10 spelers, waarbij de minimale leeftijd voor deelname 16 jaar is.

 

Het complete reglement van de pingelcup treffen jullie aan op de site: www.pingelcup.nl.

 

Heb je interesse, wacht dan niet te lang, want er wordt een maximum gehanteerd van 48 teams.