Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

4A: Een vlugge blik op de Maastrichtse derby's van komend weekend

 

In de Vierde Klasse A staan er komend weekend een aantal derby’s in Maastricht en omgeving Maastricht op het programma. We blikken even vooruit op deze drie duels.

Willem 1 – SCG
Willem 1 ontvangt op eigen veld SCG uit Gronsveld. Allebei de ploegen staan laag op de ranglijst. Willem 1 staat op de laatste plek met 5 punten. Het won pas één keer dit seizoen. SCG staat met zeven punten op een 12
e plek. Kan Willem 1 de tweede overwinning van het seizoen pakken en de rode lantaarn afgeven aan SCG? In dit soort derby’s kan altijd veel gebeuren!

RKVVL/Polaris – RKASV
Een van de twee echte Maastrichtse derby’s is RKVVL/Polaris tegen RKASV. Voor RKASV een belangrijke wedstrijd om in de bovenste regionen mee te blijven doen. Met 16 punten staat RKASV op dit moment op een vijfde plek, drie punten achter de drie (!) koplopers. RKVVL/Polaris staat met 13 punten op een achtste plek. Bij winst kan het op gelijke hoogte komen met RKASV. Een belangrijke wedstrijd dus!

DBSV – RKHSV
Dé Maastrichtse derby in de Vierde Klasse A komend weekend is echter DBSV tegen RKHSV. Zowel DBSV en RKHSV spelen thuis. Inderdaad, de twee ploegen delen hetzelfde sportpark. Een echtere derby krijg je niet. RKHSV staat op dit moment op een 10
e plek met 9 punten. DBSV staat op een 11e plek, met 8 punten. Loopt RKHSV uit of haalt DBSV de concurrent in?