Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

4D: Bieslo 1 – Reuver 1!

 

Reuver begon op deze druilerige middag goed aan de wedstrijd tegen Bieslo en zette gelijk veel druk op de Beeselse verdediging. Er kwamen ook kansen. Eerst was het Ruud Zegers die Reuver op voorsprong had kunnen zetten maar hij miste deze kans. Even daarna was het Erkan Yazici die zijn schot van buiten het strafschopgebied, dat nog van richting werd veranderd, op de lat zag  belanden. In de 25e minuut was het dan toch raak. Younes Zariouh scoorde uit een vrije trap over de grond in de rechterbenedenhoek de 0-1. Lang kon Reuver niet genieten van die voorsprong want direct uit een tegenaanval maakte Bieslo de 1-1. Nog geen minuut daarna kopte Jorn Huijs de 1-2 binnen en konden beide partijen met de stand 1-2 in het voordeel van Reuver gaan rusten.

 

De 2E helft, onder een stralend zonnetje,  was nog geen minuut oud toen Reuver de 1-3 maakte. Doelpuntenmaker was dit keer Erkan Yazici. Bieslo probeerde nog wat terug te doen maar verder dan een schot tegen de paal  kwam Bieslo niet. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd scoorde Younes Zariouh nog 1-4. Bieslo had het geluk dat de keeper van Bieslo in goede vorm verkeerde anders was de uitslag groter geweest.

 

Samenvattend:

 

een dik verdiende overwinning van Reuver. Jorn Huys van Reuver en Wouter Crins van Bieslo liepen in de 2e helft in een onderling duel nog tegen een rode kaart aan. De derby speelde zich overigens verder in een sportieve sfeer af. VV. Helden heeft na 8 wedstrijden de eerste periodetitel. Reuver heeft 8 wedstrijden gespeeld en er 5 gewonnen en 3 verloren. Met deze reeks mogen wij best tevreden zijn.

 

Voor de diavoorstelling en meer foto’s klik hier.

Via: VV Reuver