Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

75-jarig jubileum R.K.T.V.V. Crescentia

RKTVV Crescentia Tungelroy bestaat in 2018 maar liefst 75 jaar en dit willen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het jubileum werd op 31 maart al uitgebreid gevierd met leden, oud-leden en overige belangstellenden. Het jubileumjaar zal worden afgesloten op zaterdag 25 augustus met een pleinfeest op het Sint Barbaraplein in Tungelroy!

 

De aftrap van dit pleinfeest zal worden verzorgd door ‘The Extatic’, een pop, (indie)rock band die covers speelt en daarnaast werkt aan een eigen repertoire. Invloeden zijn onder andere Arctic Monkeys, Foo Fighters en Catfish and the Bottlemen.

 

Na het optreden van deze jonge talentvolle groep is het de beurt aan Like-U2! Door hun geweldige sound, uitstraling, enthousiasme en samen meer dan 60 jaar U2-ervaring, spat het U2-gevoel van het podium af en weet de band als geen ander het publiek te raken.  Alle ingrediënten zijn aanwezig: de karakteristieke zang, dé ultieme gitaarsound, de stevige baspartijen en het krachtige en verfijnde drummen. Kortom, dé U2-sound waar menig fan kippenvel van krijgt. De band brengt dit met vol respect voor de Ierse mannen.

 

Afsluiter op de avond zijn The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band. The Hillbilly Moonshiners dompelen bekende hits onder in een country jasje. De band trekt al drie jaar door binnen- en buitenland en stond al op festivals als Sziget Festival, Zwarte Cross, Bevrijdingsfestival Limburg en Dauwpop. Ze deelde het podium met bands als The Common Linnets, Rowwen Hèze, Kensington en SAYBIA.

 

De early-bird tickets zijn inmiddels uitverkocht maar er zijn wel nog reguliere kaarten beschikbaar. Kaartverkoop is uitsluitend online via www.crescentia.nl of middels de ticketshop op https://www.facebook.com/crescentiatungelroy/. Voor meer informatie kijk op de site of stuur een mail naar info.crescentia@gmail.com.