Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Advertorial - Samenwerking tussen Veritas Neeritter & Auto Creemers Herten

‘MEER DAN SPONSORING’ is de slogan waarmee Veritas al enige jaren samenwerkt met haar sponsoren. Natuurlijk speelt geld een belangrijke rol bij het behalen van doelstellingen binnen Veritas, maar sponsoring moet meer zijn dan alleen het doneren van geld. Denk bijvoorbeeld ook aan zaken die nodig zijn om op een gezonde manier ook in de toekomst een aantrekkelijke regionale voetbalvereniging te zijn en te blijven.

 

Veritas is daarom steeds op zoek naar vernieuwende manieren om sponsoren net iets meer te bieden dan alleen maar de donatie van geld. En daar is de de club nu dan ook mee bezig! Veritas zit in een vergevorderd stadium van een nieuw en regionaal uniek concept, namelijk een samenwerking met AUTO CREEMERS uit Herten, die wagens ter beschikking stelt en moeten dienen als rijdende reclame.

 

24 uur per dag en zeven dagen per week regionaal in de aandacht staan met je bedrijf is de bedoeling van dit concept. Bedrijven kunnen advertenties op de auto’s laten bedrukken tegen een vergoeding en de spelers en begeleiding van Veritas kunnen hier tegen een mooie vergoeding in gaan rijden.

 

Het concept zal echter niet alleen voor Veritas, de spelers, de begeleiding en sponsoren voordelen kennen. Mocht het concept het succes worden, waar het nu op gaat lijken, dan zal de actie ook mooi worden voor het goede doel Spieren voor Spieren. Een deel van de advertentieopbrengsten zal namelijk gedoneerd worden aan dit mooie goede doel.

 

Niet meer de normale ‘geld doneren en reclame maken bij de club’ – manier van sponsoren, maar een regionaal unieke manier, die niet alleen voor de club en sponsoren van de club goed is, maar hopelijk, en dat is uiteindelijk de bedoeling, bij kan dragen aan het goede doel ‘Spieren voor Spieren’. Een nieuwe manier van sponsoring met als uitkomst nieuwe mogelijkheden op meerdere gebieden!

 

Mocht u  interesse gewekt zijn om misschien te participeren?

 

U kunt dan vrijblijvend gerust even contact opnemen met Peter Jansen, 06 81436342