Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Ales Jurcik stopt als hoofdtrainer van Wittenhorst!

Het bestuur van Rksv Wittenhorst heeft in goed overleg met hoofdtrainer Ales Jurcik besloten om de samenwerking te beëindigen. Eerder kondigde het bestuur nog aan om het contract met Jurcik te verlengen tot en met volgend seizoen.

Ron van den Bekerom, voorzitter van Rksv Wittenhorst licht toe. "In december kondigden we aan de intentie te hebben om het contract met Ales te verlengen. In diezelfde aankondiging hebben we benoemd dat we op zoek gingen naar versterking van de staf. Deze versterking hebben we gevonden en samen zijn we gaan werken aan een optimalisatie van het eerste elftal. In dit proces werd duidelijk dat het toch lastig blijkt om deze doelstelling te realiseren. Na overleg met Ales, spelers, staf en bestuur zijn we tot de conclusie gekomen dat zijn manier van werken niet past bij de spelersgroep. Daarom heeft Ales in goed overleg met ons besloten om de samenwerking per direct te beëindigen."

Jurcik heeft de afgelopen maanden goede resultaten met het eerste elftal neergezet. Van den Bekerom: "Ales is een zeer capabele trainer die met passie en een groot verantwoordelijkheidsgevoel de afgelopen maanden voor de groep heeft gestaan. De resultaten zijn prima, maar om verder te excelleren, moet de klik met de groep optimaal zijn. Dit hebben we ons de afgelopen periode gerealiseerd. We vinden het jammer dat dit tot gevolg heeft dat Ales plaats moet maken, maar voor de langere termijn is dit de beste keuze. We bedanken Ales ontzettend voor zijn bijdrage aan Wittenhorst en wensen hem veel succes bij zijn toekomstige activiteiten."

Het bestuur gaat voor de resterende periode van dit seizoen op zoek naar een tijdelijke oplossing. Parallel wordt gestart met de werving van een nieuwe hoofdtrainer.

Via: RKSV Wittenhorst