Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Arian Meeuwsen volgend seizoen nieuwe hoofdtrainer VV DSC

Het bestuur heeft de sollicitatieprocedure van een nieuwe hoofdtrainer in samenwerking met de commissie Technische Zaken Senioren kunnen besluiten met het aanstellen van Arian Meeuwsen, momenteel hoofdtrainer van Margriet (Oss).

Arian is vooral gevormd als trainer door teams op te bouwen en te ontwikkelen. Bij de A1 elftallen van Viola, t Zand, Ajax (stage, ook bij Ajax 1), Toxandria, het hoofdtrainerschap bij de René Meulensteen Voetbal Academy (afdeling Brabant), als video voetbalanalist van de beloften van Willem II, het trainen van het 2e elftal van Margriet en de 1e elftallen van Taxandria en Margriet heeft hij zijn ervaring opgebouwd. 

Arian is 44 jaar en is samen met zijn vriendin Angelique en tweeling Evi en Sofie woonachtig in Oss. Hij is werkzaam bij de firma Doomtech in Berghem. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het adviseren en monteren digitale toegangscontrole apparatuur.

VV DSC gelooft dat het in deze periode gebaat is bij zijn skills en als vereniging kijkt het ernaar uit om samen aan de slag te gaan.
 

Via: VV DSC