Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

A.S. ZATERDAG DERBY-FEEST BIJ vv MAARHEEZE TEGEN sv BUDEL!

 

Komende zaterdag 28 oktober staat in de 3e klasse C de enige echte Cranendonckse Voetbalklassieker op de kalender. Vv Maarheeze treedt dan thuis, op Sportpark De Romrijten, aan tegen sv Budel. De wedstrijd vangt aan om 16.00 uur.

 

Om de derby nog meer sfeer te geven worden er diverse activiteiten rond deze wedstrijd georganiseerd. Zo zal er rond 15.00 uur een voorbeschouwing plaatsvinden in de kantine van vv Maarheeze waarbij met beide trainers vooruitgeblikt zal worden op de Derby. Bij deze voorbeschouwing is uiteraard iedereen al van harte welkom. Daarna zullen vanaf 15.30 uur de mini’s van Mares en Buul het tegen elkaar gaan opnemen zodat deze jongste voetbaltalenten ook al in een vroeg stadium van hun carrière kunnen ervaren wat de sfeer rond een derby inhoudt.

 

Om 16.00 uur zal de aftrap plaatsvinden en ook aan de supporters die rond etenstijd rond het veld staan wordt gedacht. Gedurende en na de wedstrijd is er in de kantine volop soep met broodjes beschikbaar want na de wedstrijd willen we van deze unieke voetbalhappening een mooi feest maken. Zo zal er na de wedstrijd ook een nabeschouwing op de wedstrijd plaatsvinden waarbij de supporters en spelers met een interactieve verkiezing hun “Man van de Wedstrijd” kunnen kiezen. Verder kan er na afloop in de kantine  onder het genot van een hapje en drankje nog volop nagebuurt worden over de wedstrijd waarbij “DJ Ganzz” uit Budel voor passende feestmuziek zal zorgen. Kortom, het belooft een mooie en spannende voetbalmiddag/avond te worden die de ware voetballiefhebber uit Cranendonck en omstreken zeker niet wil missen!

 

Via: VV Maarheeze