Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Ben Habets nieuwe hoofdtrainer RKHSV 1 in seizoen 2020-2021

Vanaf het voetbalseizoen 2020-2021 zal Ben Habets, als opvolger van onze huidige hoofdtrainer Wil Kruijntjens, aan het hoofd staan van onze selectie. Na goed onderling overleg is recent namelijk door zowel het bestuur van RKHSV als Wil zelf besloten dat het contract van Wil niet wordt verlengd na dit seizoen.  

Ben Habets is geen vreemde voor RKHSV. In het verleden heeft hij al 4 jaar aan het roer gestaan van RKHSV 1 met mooie successen waar we nog altijd met genoegen op terugkijken. Wij verwachten de komende periode samen met Ben de volgende stappen te kunnen zetten richting onze sportieve doelstellingen met onze talentvolle selectie: een stabiele derdeklasser, en zodra mogelijk doorgroeien naar een hoger plan, waarbij veel van onze eigen opgeleide spelers een belangrijke rol (blijven) spelen. Langs deze weg een warm welkom (terug)! 

Als aanvulling bij Ben zal Jack Swildens, al enkele jaren een zeer gedreven en gewaardeerde jeugdtrainer binnen RKHSV, het stokje van Rob Theunisz overnemen bij het tweede elftal, die zelf na jarenlang op het veld te hebben gestaan onderdeel wordt van het technisch apparaat van RKHSV. Op dit moment volgt Jack de TC3 opleiding van de KNVB, wat zijn focus en eigen doelstellingen in het trainersvak alleen maar bevestigt. Een belangrijke reden voor deze wijziging is dat wij naast eigen spelers ook eigen trainers willen (blijven) opleiden en kansen (blijven) bieden in het trainersvak.

Het lopende seizoen 2019-2020 maken Wil en Rob samen af met als doel de selectie en de club verder te brengen in hun ontwikkeling. Wij danken hen nu alvast voor hun visie, passie en gedrevenheid om ons als vereniging de afgelopen seizoenen te helpen met het inpassen van (met name ons eigen) talent in het seniorenvoetbal.