Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Benefietwedstrijd Johnny Taihuttu

Op 30 september vindt in stadion de Koel een benefiet wedstrijd plaats tussen Maluku All Stars (Molukse oud profs) en Ald VVV. Dit ter nagedachtenis aan John Taihuttu, oud trainer van  Helden, Tiglieja, VOS en SV Blerick. Spelers zoals Simon Tahamata, Denny Landzaat, Jerry Taihuttu, Ton Pattinama, Ignacio Tuhuteru, Bart Latuheru, Stan Valckx Maurice Graef, Mart Minten, Marcel Peeters en Ger van Rosmalen zullen meespelen om geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding en de Molukse gemeenschap (Sport en Kerk) in Venlo. De toegang tot de wedstrijd is gratis en u kunt de wedstrijd vanuit de eretribune bekijken.

Voor en na de wedstrijd is het VVV Voetbalcafé geopend waar u kunt genieten van heerlijke Molukse gerechten en een drankje. Er zal live muziek zijn van de Salawaku band en de DJ zal tot in de late uurtjes er voor zorgen dat de voetjes van de grond gaan. Omstreeks 23.00 uur zullen de winnaars van de tombola bekend gemaakt worden. Wanneer u meespeelt met de tombola á €2,50 per lot maakt u kans op onder andere de volgende prijzen:

Hoofdprijs: Vliegreis voor 2 personen naar Ambon
overige prijzen: Gesigneerd shirt VVV Venlo, VVV VIP pakket 2 personen, gesigneerde bal en een Molukse rijsttafel.

De opbrengst van alle activiteiten in kader van de benefietwedstrijd worden verdeeld tussen de KWF kankerbestrijding en de Molukse gemeenschap (kerk en sport) in Venlo.

Programma:
18.00 uur Wedstrijd SC Irene D1 – Molukse team D1
19.30 uur Ald VVV – Maluku All stars
20.30 uur Borrelen en Molukse gerechten in VVV Voetbalcafé Salawaku Band + DJ
23.00 uur Trekking Tombola hoofdprijs Vliegreis Ambon voor 2 personen
02.00 uur einde

We hopen op een grote opkomst zodat we er met z’n allen een geweldige avond van kunnen maken met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de KWF en de Molukse gemeenschap Venlo.