Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Bestuur SVC ‘2000 wil overleg met de gemeente Roermond

 

Het bestuur van SVC '2000 wil overleg met de gemeente Roermond. De inzet van dit overleg is het maken van afspraken over maatregelen en investeringen die het energieverbruik op sportpark ‘de Wijher’ reduceren. Hierdoor kan een acceptabel bedrag per jaar doorbelast worden.

 

Het bestuur van SVC ‘2000 zegt het volgende: “Het belang van onze leden, tevens uw inwoners, staat voorop. Dat verbindt ons. Discussies en misverstanden over het proces om te komen tot een huurovereenkomst, energiemaatregelen en een acceptabele toerekening van energielasten, lijken ons daarentegen verdeeld te houden en leiden tot steeds scherpere stellingnames over en weer en onnodige commotie.”

 

Het bestuur van SVC ‘2000 benadrukt, als grote Roermondse sportvereniging, liever samen te werken met de gemeente Roermond in het bereiken van sportieve- en maatschappelijke doelen via het voetbal. Het bestuur is tenslotte bereid een huurovereenkomst te ondertekenen en openstaande facturen te voldoen, zodra er met de gemeente concrete afspraken zijn vastgelegd.

Bron: SVC '2000