Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Brahim Akechtabou nieuwe hoofdtrainer S.V. Heythuysen vanaf seizoen 2020/2021

Vrijdagavond 24 januari heeft het bestuur van S.V. Heythuysen in het bijzijn van de technische staf het contract met de nieuwe trainer voor volgend seizoen, Brahim Akechtabou, ondertekend. 

Brahim (48 jaar) is geen onbekende in het trainersgilde in de regio. Momenteel traint hij voor het 3e seizoen op rij de selectie van GKC/RKHVC. 

Bestuur en technische staf zijn erg verheugd met de komst van Brahim en denken in zijn persoon een zeer goede opvolger te hebben gevonden voor Paul van de Moosdijk. Brahim brengt een gedegen ervaring met zich mee, zowel als trainer en als (zaal)voetballer. Hij past naadloos bij het opgestelde profiel en belangrijker nog, hij is een gedreven en innemende persoonlijkheid die naar verwachting een goede match zal hebben met de spelersgroep en met onze vereniging. De vereniging heeft er het volste vertrouwen in dat wij samen met Brahim de weg omhoog kunnen blijven vervolgen. 

Wij wensen Brahim veel succes toe tijdens de rest van het lopende seizoen en kijken uit naar zijn komst naar onze club rond de zomer.