Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Chevremont heer en meester op sportpark de Kaffeberg (verslag)!

 

Minor slachtoffer van de dadendrang van Chevremont, 5 -0 voor de blauw witten .

 

Vanaf het eerste moment in de wedstrijd trok Chevremont het initiatief naar zich toe. Het zette vroeg druk , gecombineerd met goed voetbal. In het begin was er wel tegenstand van Minor maar in de 6e minuut was het al raak uit een corner kopte Roy Bejas de bal fraai in de lange hoek 1-0 voor Chevremont. Dit paste precies in het concept van Chevremont en bleef de aanval zoeken en in de 14e minuut werd het 2-0  na een actie van Tim Blätller die de verdediger op verkeerde been zette en vanaf de 16 meter de bal de kruising in joeg! Minor probeerde wel weerstand te geven maar moest in 25e minuut doelpunt nummer 3 incasseren uit een voorzet van Tim Blättler was het nummer 10 Lars Wolters die de bal achter de doelman van Minor kopte.

 

Toch kreeg Minor in de 35e minuut een unieke kans om te scoren Amin Elaji kwam na een mooie solo vrij voor doelman Mark Voss maar schoot de bal over.

 

Chevremont bleef attractief   en verzorgd voetballen en dat werd in de 41e minuut beloond met doelpunt nummer 4 ditmaal was Rodney Klinkenberg de doelpuntenmaker.

 

En met deze stand gingen beide ploegen rusten.

 

https://gyazo.com/4add4f9e6723c9358141be421198f575.png

 

In de tweede helft schakelde Minor een tandje bij en Chevremont deed met een veilige voorsprong het iets rustiger aan. Minor creëerde wel kansen maar wisten niet te scoren.  Zelfs de mooiste kansen werden gemist. En Chevremont dat bleef gevaarlijk en als het even kon werd de aanval gezocht en 5 minuten voor tijd bepaalde Raymond Frijns de eindstand op 5-0.

 

En na 90 minuten floot de zeer goed leidende scheidsrechter P. Bechay voor het einde .

 

Conclusie: een zeer leuke wedstrijd met een verdiende winnaar , een mooie team prestatie van de mannen van trainer Jan van Dijk en zijn assistent Ron Stevens. En Minor dat wilde wel , speelde bij vlagen in de tweede helft leuk voetballen maar vergat te scoren . Chevremont kan na deze overwinning naar boven kijken en de mannen van Guido Leunissen zullen volgende week thuis tegen Sportclub Susteren er alles aan gaan doen om de punten in Nuth te houden !

 

Tekst en foto’s: Hein Smith