Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Cowdfunding sc Rheden na tornado

Een tornado heeft op dinsdag 4 juni jl. een enorme schade veroorzaakt op Sportpark IJsselzicht, het sportpark van sc Rheden. Door omgevallen bomen en rondvliegende takken en andere voorwerpen is o.a. een lichtmast verwoest, zijn meerdere dug-outs kapot of zelfs ingestort en ook de kleedaccommodatie is er slecht aan toe; meerdere muren zijn beschadigd en het dak is zelfs in zijn geheel weggeblazen. En dat terwijl de boel afgelopen maanden net een flinke opknapbeurt heeft gehad.

Het was een enorme ravage maar dankzij de geweldige inzet van 150 vrijwilligers is het meeste inmiddels opgeruimd. Wat over blijft is de (zichtbare) schade, voornamelijk aan het kleedkamercomplex, wat natuurlijk gerepareerd moet worden. Want een zeil als dak, dat zal het niet lang houden!

Met het oog op de plannen om uit te groeien tot een multifunctioneel complex, waarbij ook nieuwe kleedkamers horen, is het zonde om nu de schade voor veel geld te repareren. Dit bedrag kan beter worden geïnvesteerd in de bouw van volledig nieuwe kleedkamers. Hier hoort natuurlijk wel een ander kostenplaatje bij: €250.000! Een mooie investering maar omdat deze uitgave zo’n 10 jaar eerder komt dan verwacht, heeft sc Rheden dit bedrag zelf niet volledig op de plank liggen. En daarom vragen ze jouw hulp!

Zou het niet geweldig zijn als ze met z’n allen een nieuw kleedkamercomplex kunnen realiseren? Iedere donatie, klein of groot, kan ervoor zorgen dat we het gat van €160.000 kunnen vullen waardoor er genoeg geld is!

Per donatie is er een tegenprestatie om je te bedanken voor je bijdrage. Laten we ervoor gaan met z’n allen… Iedere euro is er één!

Doneren kan via de link https://crowdfundingvooramateurverenigingen.nl/sc-rheden/goal/view/help-sc-rheden-na-tornado?fbclid=IwAR0k48Yc0RKIp-80WW9f7MKAAt0N6GJiJcTKv8H4iEPuIjBDDi3ZEVCWjn8