Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Danny Pala nieuwe hoofdtrainer van IVO Velden met ingang van volgend seizoen

IVO heeft Danny Pala aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer met ingang van volgend seizoen. Danny volgt trainer Leon Daems op, die na 3 mooie jaren afscheid neemt van de Veldenaren. Na Sparta’18 heeft Daems ook IVO Velden met een kampioenschap in de 2de klasse weten te brengen. IVO heeft  het daar dit seizoen erg lastig, mede door ziekte van Daems, gelukkig gaat het nu wat beter met hem en hopen we hem nog veel op het sportpark te zien.  

Hieronder stelt Danny Pala zich zelf even voor: 

Ik ben Danny Pala, 42 jaar, woonachtig in Venlo en werkzaam als fitness instructeur in Eindhoven. Ik heb gevoetbald in de jeugd bij Quick Boys, Venlosche Boys en VVV-Venlo. Daarna ben ik terug gegaan naar Venlose Boys om 5 jaar in het 1e te voetballen. Vervolgens ben ik gaan voetballen in Duitsland, bij SV Straelen en Nettetal. Tussendoor heb ik nog een jaar gespeeld bij Hatert in Nijmegen, om vervolgens in 2004 te stoppen met voetballen. Ik ben mij toen gaan toeleggen op mijn huidige beroep en gaan verdiepen als trainer. Eerst als stagiaire bij VVV Venlo om daar vervolgens als jeugdtrainer aan de slag te gaan. Daarna heb ik jeugdelftallen getraind bij Wilhelmina in Weert en in Duitsland bij Viersen en Suchteln. Op senioren niveau ben actief geweest als trainer bij Venray, Suchteln en de laatste 2,5 jaar bij Venlosche Boys 2.  
 

Namens het bestuur van IVO wensen wij Danny heel veel succes en plezier toe met trainen van de IVO selectie voor volgend seizoen en Leon Daems geluk en succes in zijn verdere carrière.

 

Via: IVO