Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Dave Linssen nieuwe hoofdtrainer SVM

Vv SVM heeft Dave Linssen gecontracteerd als nieuwe hoofdtrainer van het eerste elftal. De 44-jarige Linssen woont in Voerendaal, waar hij bij de plaatselijke vv Voerendaal tot voor kort trainer was van het tweede elftal. In de jaren daarvoor was hij coach van vv Jabeek I en RKSVB 1 en 2.

 

Linssen is geen onbekende van SVM. In het verleden speelde hij zowel voor het eerste als tweede elftal van de Munstergeleners en was hij ook als jeugdtrainer actief. Het voetbaldier kwam als speler ook uit voor vv Langeberg, vv Puth en in twee periodes voor RKVSB. Bij die laatstgenoemde club speelde hij maar liefst tot zijn 41e in het eerste elftal.

Dave Linssen: “Ik ben er trots op om komend seizoen als hoofdtrainer bij mijn oude club voor de spelersgroep te staan. In de jeugd heb ik de D2 van SVM getraind, waarvan nu een aantal spelers in de selectie zitten. Mooi weerzien! Duidelijk is dat er werk aan de winkel is. Het bestuur is druk bezig met hoofd- en randzaken, zodat de staf en spelersgroep zich kan focussen op voetbal. Op basis van de gevoerde gesprekken met bestuur en spelers heb ik er alle vertrouwen in dat we voor het nieuwe seizoen een kwantitatief en kwalitatief sterke selectie hebben. Ik heb er zin in!”

Persoonlijk
Dave Linssen is getrouwd met Mirjam en samen hebben zij drie dochters: Sanne, Femke en Eefje. Hij werkt als directeur/mede-eigenaar bij Kwirkey BV, een adviesbureau dat gemeentes, beleggers, projectontwikkelaars en vele andere partijen adviseert op het gebied van mobiliteit en parkeren. Afgelopen seizoen heeft Linssen bewust geen trainersklus aangenomen, behoudens het trainen van de JO-10 2 waar zijn dochter Femke speelt, omdat zijn bedrijf in opbouw was. Nu het ‘huis’ staat heeft hij naar eigen zeggen “ook weer meer tijd voor de leukste bijzaak in het leven”.

SVM wenst Dave heel veel succes en plezier toe als trainer van het eerste elftal!