Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

De GONA-keepersdag

 

Op ZONDAG 14 mei 2017 is de GONA-keepersdag van 10.30 – 12.30 uur bij VV Koningslust.

 

De keepersdag is bestemd voor jeugdkeepers van 8 tot 18 jaar en staat open voor jeugdkeepers van VV Koningslust en voor jeugdkeepers van naburige voetbalverenigingen (regio peel-Maas).

 

Er wordt getraind op basis van de ProGoal-methodiek (opgezet door Maarten Arts, keeperstrainer van o.a Michel Vorm en Robbin Ruiter en keeperstrainer van o.a. Lierse SK en Qatar).

 

Uitgangsprincipe is om als keeper zo snel mogelijk in het bezit te komen van de bal. Alle handelingen zijn dan ook naar voren gericht. Belangrijke aspecten zijn UITGANGSHOUDING, BAL VANGEN, VALLEN, DUIKEN, 1-tegen-1 DUEL, POSITIE in de goal, MEE-VOETBALLEN, COACHEN.

 

Een aantal van bovenstaande aspecten zal op de keepersdag aan de orde komen. De keepersdag wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch.

 

Ook de jeugdkeepers van vereniging uit de regio Peel-Maas worden van harte uitgenodigd om aan deze GONA-Keepersdag deel te nemen.

 

De kosten van deelname bedragen € 10,-- (inclusief lunch!!) te voldoen op rekeningnummer   NL94RABO 0120794209 t.n.v. VV Koningslust onder vermelding van GONA-keepersdag en de naam van de deelnemer/-ster.

 

Zij kunnen inschrijven via emailadres will.luciejanssen@home.nl. In het emailbericht moeten de volgende gegevens vermeld zijn:

 

Naam, adres, woonplaats, geboortedatum, naam van de vereniging waarvan hij/zij lid is, team waarin hij/zij speelt, telefoonnummer/mobiel nummer.

 

De inschrijving moet binnen zijn voor 15 april a.s. De inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijfgeld. 

 

Tevens bestaat de mogelijkheid om, als aandenken aan deze keepersdag, een keepersshirt (korte mouw) te bestellen. De kosten van het shirt bedragen € 10,--. Bij inschrijving kun je opgeven of je ook zo’n shirt wilt kopen. Geef s.v.p. wel aan welke maat je wilt. (XS, S, M, L, XL).  De betaling hiervan geschiedt op hetzelfde rekeningnummer als voor de inschrijving van de keepersdag.

 

U kunt ook namens uw vereniging keepers inschrijven voor deze keepersdag. Gelieve wel de  diverse persoonsgegevens te vermelden bij inschrijving. De inschrijfkosten zijn dan ..x het aantal keepers dat ingeschreven wordt.

 

Mocht u nadere informatie willen hebben dan kunt u contact opnemen met:

 

Rick Peeters  0655558664   en/of     Chretien van der Horst 0644082160