Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

De TOTO – Bart Sanders (RKVVO)

Deze week in de TOTO hebben we RKVVO spits Bart Sanders. Bart Sanders, die een perfecte tandem voorin vormt met Jordan Bujitu. De laatste weken is de ploeg van Walter van Ommeren uitstekend in vorm en treft zondag Oranje Zwart uit Helmond. De talentvolle aanvaller van de ploeg uit de Tweede Klasse kreeg van ons 5 wedstrijden. Wedstrijden in hun Tweede klasse en van dorpsgenoot Marvilde. Komt Bart Sanders na dit weekend aan kop in de TOTO?


Wordt er goed voorspeld wie er wint, verliest of dat er gelijkgespeeld wordt, dan krijgt diegene 2 punten. Is de uitslag goed, dan krijgt diegene 3 punten. 


Thuisteam:

Uitploeg:

Winst thuisploeg

Gelijkspel

Winst uitploeg

Uitslag:

1. RKVVO

Oranje Zwart Helmond

x

 

 

   4-1

2. Rood Wit Veldhoven

RKSV Heeze

      

x

 

   2-2

3. Veritas

RPC

x

      

 

   2-1

4. Wilhelmina 08

EFC

 

      

x

   0-1

5. Marvilde

Brabantia

      

x

 

   1-1


Verklaar de wedstrijden:

Wedstrijd 1: Wij spelen de laatste tijd goed en willen deze wedstrijd voor de winterstop ook nog goed afsluiten met 3 punten, dus daar gaan we alles aan doen.

Wedstrijd 2: Rood Wit heeft vorige week kansloos verloren, maar ik denk dat ze zondag tegen Heeze toch één puntje gaan pakken.

Wedstrijd 3: Veritas heeft wat goed te maken tegen RPC, want ze hebben drie weken achter elkaar verloren. Dus moeten ze zondag weer een keer winnen. En dat moet lukken thuis.

Wedstrijd 4: EFC speelt de laatste wedstrijden heel goed, want het heeft al 4 wedstrijden niet meer verloren en ik denk dat ze dat zondag ook niet doen, de laatste keer dat ze verloren was tegen ons.

Wedstrijd 5: Ik denk dat Marvilde gelijk gaat spelen tegen Brabantia, maar ik heb hun dit jaar niet goed bijgehouden hoe ze spelen.

Volgende week in de TOTO hebben we de aanvoerder van JVC Cuijk, Jorrit Ritzen.

Tussenstand:

1. Loek Biscchops            9 punten.
2. Joep van Maasakkers   6 punten.
3. Ritchie Anpong            4 punten.