Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

De TOTO – Dylan Zwartjes (Groene Ster)

 

Gaat Dylan Zwartjes dit weekend onze top 3 in, of voorspelt hij Loek Bisschops van de troon?

 

Deze week vult Groene Ster verdediger Dylan Zwartjes de TOTO in van In de wandelgangen. Door de afgelastingen van vorige week hebben wij de score van Jelle Schijvenaars nog niet kunnen optellen. Deze week gaat Dylan een gooi doen naar de podiumplaatsen en misschien wel naar de eerste plaats. Zijn club Groene Ster staat voor een loodzware opgave in de thuiswedstrijd thuis tegen koploper Blauw Geel 38. Daarvoor moet hij de 9 punten van Loek Bisschops verslaan. De regels zijn nog altijd hetzelfde. De voorspelling goed is 2 punten en bij een goede uitslag komen daar nog 3 punten bovenop.

 

Zie hieronder zijn voorspellingen:

 

Thuis:

Uit:

Winst Thuisploeg:

Gelijkspel:

Winst uitploeg:

Uitslag:

1. Groene Ster

Blauw Geel 38

X

 

 

2-1

2. Gemert

EHC/Heuts

x

 

 

3-1

3. DHC

Chevremont

 

x

 

1-1

4. OSS 20

Nuenen

 

 

X

0-2

5. Jong FC den Bosch

EVV

 

 

x

1-2

 

Wedstrijd 1: Groene Ster-blauw geel: wij als groene ster zijn bezig aan een sterke serie thuis en met dit vertrouwen gaan we ook blauw geel bestrijden.

Wedstrijd 2: Gemert-EHC: Gemert thuis is altijd heel sterk, spelen goed voetbal en ik denk dat EHC het samen met elke andere ploeg ontzettend lastig heeft bij gemert.

Wedstrijd 3: DHC-Chevremont: in wedstrijd in de onderste regionen van de competitie waarbij een gelijkspel het beste uitkomt voor ons. DHC is denk ik toch thuis sterker dan uit en Chevremont strijd ook om in de hoofdklasse te blijven vandaar een gelijkspel.

Wedstrijd 4: Oss'20-Nuenen: oss'20 altijd een sterke ploeg alleen dit seizoen toch iets minder en ik schat nuenen wel hoog in en ik denk dat hun er dus met de zege vandoor gaan.

Wedstrijd 5: Jong Den Bosch-EVV:  ik denk door de volwassenheid van het amateur voetbal en zeker van EVV dat ze daarmee de overwinning terug naar het zuiden meenemen.
                                                                                          

 

Tussenstand: Top 3:

1. Loek Bisschops: 9 punten. SC Susteren.
2. Bart Sanders: 7 punten.  RKVVO.
3. Joep van Maasakkers: 6 punten. Onlangs gestopt bij EHC/Heuts.