Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

De TOTO – Emiel van der Sanden (Blauw Geel ’38)

 

Emiel van der Sanden kent een mooi jaar. Hij staat in de Hoofdklasse bovenaan met zijn Blauw Geel ‘38 en vroeg op geweldige manier zijn vriendin ten huwelijk dat viraal ging over de sociale media. Daarnaast was Emiel twee carnavals seizoenen geleden nog adjudant van de grote prins van Veghel. Nu probeert hij zijn seizoen nog maar eens extra te bekronen door bij ons in de TOTO Loek Bisschops van de kroon af te stoten. De speler van SC Susteren staat al een hele tijd op de nummer 1 positie en Van der Sanden gaat dat proberen te veranderen. De goede voorspelling is 2 punten en de uitslag er goed bij is 3 punten.

 

De voorspellingen:

 

Thuis:

Uit:

Winst Thuisploeg:

Gelijkspel:

Winst uitploeg:

Uitslag:

1. VV Gestel

Blauw Geel 38

 

 

x

1-3

2. Gemert

Nuenen

x

 

 

2-1

3. EHC

OSS 20

 

 

x

1-2

4. Chevremont

Vlissingen

 

 

x

0-3

5. UDI 19

OFC

 

 

x

1-2

 

 

 

Verklaringen

 

Wedstrijd 1
Wij met Blauw-Geel hebben het winnen weer te pakken. Iedereen is zeer gemotiveerd en we hebben gewoon oprecht het beste team van de hoofdklasse dit jaar. Als we deze wedstrijd weten te pakken,  dan zetten we de concurrentie op 12 punten. Ondanks dat Quick dan nog 2 wedstrijden mag inhalen is onze uitgangspositie dan wel zeer goed. Gestel uit is een lastige tegenstander, maar wij willen met z'n allen iets heel graag en dan zijn we niet te stoppen.

 

Wedstrijd 2
Gemert gaat winnen in eigen huis. Zeker een avondwedstrijd in eigen huis is Gemert lastig te kloppen weet ik uit ervaring. Daarnaast heeft Nuenen vorige week een tikje gehad en is het kleine beetje hoop op een prijs verloren gegaan. Ik verwacht een kleine maar toch redelijk eenvoudige zege voor de zwart witten.

 

Wedstrijd 3
Oss'20 zit onder Maarten van Vught in de goede flow. Ze staan inmiddels 5e en kunnen zelfs 4e komen als ze de inhaalwedstrijden winnen. EHC uit is niet eenvoudig maar Oss'20 gaat daar geen punten verspelen. Met een periode op zak gaan ze vol vertrouwen de nacompetitie in. 

 

Wedstrijd 4
Chevremont vond ik een van de mindere ploegen in onze competitie. Vlissingen zal vroeg moeten scoren om de wedstrijd eenvoudig te winnen. Als de goal uit blijft gaan de mouwen omhoog bij de Limburgers maar ik verwacht dat de kwaliteit van Vlissingen meerdere malen hoger is dan bij Chevremont, dat moet voldoende zijn om daar de punten, al kan het moeizaam zijn, mee te nemen. 

 

Wedstrijd 5
Udi kent een moeizaam seizoen. Zeker niet slecht maar kwalitatief net niet goed genoeg om het kwartje de goede kant op te laten vallen. Veel punten verliezen ze dan ook onnodig omdat ze net dat beetje missen wat van een derde divisionist wordt vereist. Ik voorspel dat er ook nu weer meer in zit maar dat ze toch weer aan het kortste eindje trekken. Wel moet ik zeggen dat Bert Ruijsch vaker het 'onmogelijke' heeft geflikt dus wie weet.

 

Top 3:

 

1. Loek Bisschops             9 punten (SC Susteren)
2. Bart Sanders                 7 punten (RKVVO)
3. Rick van der Leest        6 punten (OSS 20)