Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

De TOTO - Gideon Pieschel (Rood Wit Veldhoven)

Gideon Pieschel verloor vorige week op sportpark de Heikant de spannende derby tegen RKVVO. Pieschel staat met Rood Wit Veldhoven onderin in de middenmoot en gaat zondag proberen een gooi te doen naar een mooiere plek in de middenmoot. Rood Wit Veldhoven speelt op de eigen Korze tegen Wilhelmina 08. Pieschel speelde in de jeugd bij Willem II en had ook nog een avontuur in België. Pieschel zal deze week alles uit de kast willen halen om Rood Wit Veldhoven aan de drie punten te helpen. Ook hoopt hij een aantal punten te verzamelen bij ons in de TOTO. De voorspelling goed is 2 punten en is de uitslag goed, dan komen er nog 3 punten bij.

De voorspellingen: 

Thuis:

Uit:

Winst Thuisploeg:

Gelijkspel:

Winst uitploeg:

Uitslag:

1. Rood Wit V

Wilhelmina 08

+

 

 

2-0

2. NWC

RPC

 

 

+

0-1

3 Venlosche Boys

RKVVO

+

 

 

3-0

4. RKSV Heeze

Veritas

 

 

+

1-2

5. SV Blerick

IVO

 

+

 

0-0

 

 

 

 

 

 

Verklaringen van de voorspellingen

Wedstrijd 1: Rood-Wit V. – Wilhelmina 08

Waarom wij met Rood-Wit V. met 2-0 winnen? We moeten ons natuurlijk revancheren na de pijnlijke nederlaag bij RKVVO. De week voor RKVVO speelde we tegen Veritas en daar hebben we een goede pot neergezet (2-0 winst). Wilhelmina 08 speelt net als Veritas nog om de titel. We spelen thuis, dus eigenlijk moeten we winnen, want we hebben de punten nodig om weg te komen uit de onderste regionen. Ik heb er vertrouwen in dat we net als tegen Veritas ook tegen Wilhelmina 08 een goed resultaat kunnen neerzeten. We gaan het zondag zien!! Mijn gevoel zegt dat het 2-0 wordt voor Rood-Wit V.
 

Wedstrijd 2: NWC - RPC
In het begin van het seizoen speelde we tegen NWC en toen vond ik NWC echt heel goed, maar ik snap er niks van dat NWC zo laag staat. RPC is voor mij de grote verassing dit seizoen. RPC staat echt hoog dit seizoen en ze spelen ook nog eens vol mee voor de titel. Daarom denk ik dat RPC wint met 0-1 van NWC.
 

Wedstrijd 3: Venlosche Boys – RKVVO
Venlosche Boys is voor mij titelfavoriet nummer 1. Ik vind Venlosche Boys dan ook de beste tegenstander waar ik dit seizoen tegen heb gespeeld. Ik verwacht ook dat Venlosche Boys kampioen wordt dit seizoen. Ik verwacht dat RKVVO het heel zwaar krijgt aankomende zondag in Venlo. Dus ik denk dat Venlosche boys ruim wint van RKVVO.
 

Wedstrijd 4: RKSV Heeze - Veritas
Uit bij RKSV Heeze is altijd een lastige wedstrijd. Maar Veritas moet winnen als ze nog kampioen willen worden. Daarom verwacht ik dat Veritas met moeite wint in Heeze. 
 

Wedstrijd 5: SV Blerick – IVO
SV Blerick wil graag winnen om vaster de middenmoot in te komen. IVO moet winnen om uit de degradatiezone te komen. Ik denk daarom dat het een gelijkspelletje wordt. Dat zou voor Rood-Wit V. ideaal zijn en zeker als wij winnen aankomende zondag van Wilhelmina 08!
__________________________________________________________________________________
 

Top 3 

1. Loek Bisschops:           9 punten. (SC Susteren)
2. Bart Sanders:               7 punten. (RKVVO)
3. Rick van der Leest:     6 punten. (OSS ‘20)