Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

De TOTO – Luuk Broers (De Valk)

Deze week vult De Valk aanvaller Luuk Broers onze TOTO in. Door de vele afgelastingen de laatste tijd heeft de TOTO wat hinder ondervonden. Nu lijkt Koning Winter echt voorbij. Deze week zochten wij contact op met Luuk Broers.  De Geel-Zwarten uit Valkenswaard hopen op een betere seizoenshelft dan hun eerste. Zondag staat de thuiswedstrijd tegen SV Venray op het programma. Luuk voorspelt onze TOTO wedstrijden en de Eerste Klasse, waarin De Valk speelt, zal aan bod komen. Een goede voorspelling is 2 punten en de goede uitslag 3 punten erbij. 

Bekijk hier zijn voorspellingen:

Thuis:

Uit:

Winst Thuisploeg:

Gelijkspel:

Winst uitploeg:

Uitslag:

1. De Valk

SV Venray

x

 

 

2-1

2. SC Susteren

Geldrop

 

 

x

1-2

3. Deurne

SV Someren

 

x

 

1-1

4. RKSV Minor

ZSV

 

 

x

1-2

5. Wittenhorst

SV Meerssen

 

 

x

0-2

 

 

 

  

 

Waarom deze uitslagen? 

Wedstrijd 1: Omdat ik denk dat wij de kwaliteiten binnen onze selectie hebben om wedstrijden te kunnen winnen wat in de eerste seizoenshelft te weinig is gebeurt. 

Wedstrijd 2: Omdat Geldrop veel goede spelers hebben die een wedstrijd kunnen beslissen, ik vind Geldrop een van de betere ploegen waar wij tegen gespeelt hebben.

Wedstrijd 3: Allebei lastige ploegen om tegen te spelen, Deurne heeft een aantal betere spelers maar Someren is een echt team. 

Wedstrijd 4: Minor heeft het dit seizoen net zoals ons lastig en ZSV heeft ook een echt team met wat extra individuele kwaliteiten. 

Wedstrijd 5: Meerssen is een goede en heel degelijke ploeg. Wat ik er van gezien heb de best voetballende ploeg uit onze competitie. 

Tussenstand: Top 3.

1. Loek Bisschops           9 punten (SC Susteren)
2. Bart Sanders               7 punten (RKVVO)
3. Rick van der Leest      6 punten (OSS 20)