Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

De wekelijkse TOTO, met Ritchie Anpong (VV Gestel)

Deze week gaat onze wekelijkse TOTO van start. In deze TOTO wordt wekelijks contact opgenomen met een amateurvoetballer. Hij moet voorspellingen doen over wedstrijden in zijn competitie en wedstrijden die betrekking hebben op clubs waar diegene in het verleden wellicht heeft gespeeld. Met deze TOTO kan de betreffende speler punten verdienen en wordt er een ranglijst bijgehouden. Deze week beginnen we met Ritchie Anpong van VV Gestel.

 

Deze week is het de beurt aan Ritchie Anpong van VV Gestel. De centrale verdediger is de eerste die dit seizoen onze TOTO invult. Ritchie kreeg vijf wedstrijden van ons voor zich en hij heeft zijn voorspellingen aan ons doorgegeven. Anpong komt na deze week op de eerste plek. Volgende week is het de beurt aan Loek Bisschops om de centrale verdediger van de troon af te stoten.

Wordt er goed voorspeld wie er wint, verliest of dat er gelijkgespeeld wordt, dan krijgt diegene 2 punten.
Is de uitslag goed, dan krijgt diegene 3 punten.  

Thuisteam:

Uitploeg:

Winst thuisploeg

Gelijkspel

Winst uitploeg

Uitslag:

1. VV Gestel

Chevremont

 

       X

 

 

   2-0

2. Blauw Geel ‘38

Gemert

       X

 

 

   3-1

3. DESO

OSS ‘20

   

       X

 

   2-2

4. Jong FC Twente

UNA

 

      

       X

   1-4

5. UDI 19

HSC 21

       X

  

 

   1-0

 

Wedstrijd 1: Thuis zijn wij sterk en laten wij goed voetbal zien. Deze lijn trekken we door tegen Chevremont. 

Wedstrijd 2: Blauw Geel ‘38 is voor mij titelkandidaat nummer 1. Het is een ploeg die goed in balans is, tactisch sterk is en tegen ons een goede indruk maakte. Ik verwacht een leuke wedstrijd die Blauw Geel ’38 uiteindelijk wint. 

Wedstrijd 3: Osse derby tussen twee ploegen die allebei nog niet zoveel hebben gewonnen. Beide ploegen zullen tot op het bot gebrand zijn en ik verwacht een open wedstrijd die uiteindelijk in een gelijkspel eindigt. 

Wedstrijd 4: Na het gelijkspel tegen Katwijk hebben de mannen van UNA weer wat vertrouwen getankt. Tegen de nummer laatst gaat UNA laten zien dat ze voldoende kwaliteit hebben om van die onderste vier plekken weg te blijven. 

Wedstrijd 5: Mijn oude club die het, zoals verwacht, niet makkelijk heeft in de derde divisie. Een belangrijk duel in Uden, met de Bult-side achter de groep gaat UDI een nipte overwinning opleveren.

Volgende week in 'De TOTO': Loek Bisschops, speler van Sportclub Susteren.