Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Dennis van der Heiden nieuwe trainer Langeberg 2

Met ingang van het seizoen 2020/2021 is Dennis van der Heiden de nieuwe trainer van het tweede elftal van Langeberg. Hij volgt Hans Smeijsters op.

Dennis is woonachtig in Brunssum, 44 jaar oud en al jaren actief als trainer. Momenteel is Dennis trainer van VV de Leeuw 2 en assistent-trainer bij het eerste elftal van De Leeuw. In het verleden is hij o.a. jeugdtrainer bij EHC en Fortuna Sittard geweest. Tijdens zijn actieve loopbaan heeft Dennis ruim 10 seizoenen op het eerste elftal van De Leeuw gespeeld.

Dennis krijgt als trainer van het tweede elftal de taak om spelers verder te helpen in hun ontwikkeling op weg naar Langeberg 1. Zowel in de huidige spelersgroep als bij aankomende talenten zit nog meer dan voldoende potentie. SV Langeberg heet Dennis van harte welkom bij onze vereniging en wensen hem veel succes met deze mooie uitdaging.

Tegelijkertijd willen we Hans Smeijsters bedanken voor zijn verdiensten tot op heden. Mede door zijn drive en input hebben in de afgelopen seizoenen verschillende 'eigen' spelers de definitieve stap naar het eerste elftal gemaakt. Uiteraard wensen we Hans, de staf en spelersgroep veel succes in de strijd om directe handhaving.