Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Derby Reuver-Bieslo eindigt in een gelijkspel 1-1

Onder grote belangstelling werd de wedstrijd Reuver-Bieslo gespeeld. Vanaf het begin van de wedstrijd probeerde beide elftallen de wedstrijd naar zich toe te trekken, er werd gestreden om elke bal en beide elftallen waren zeer gretig.  Echte scoringskansen bleven de eerste 20 minuten uit. Na 30 minuten spelen kwam Bieslo toch op voorsprong. Met een listig boogballetje  scoorde Jasper Ebus de 0-1. Met deze stand gingen beide elftallen ook rusten.

De 2e helft werd veel spannender.  Reuver ging op zoek naar de gelijkmaker en kreeg ook kansen maar Bieslo kreeg de beste kans op 0-2. Uit een aanval van Bieslo constateerde de scheidsrechter een handsbal van Bram Litjens in het strafschopgebied en kreeg Bieslo een strafschop toegekend. Aanvoerder Noud Schoolmeesters kreeg de kans om de wedstrijd op slot te gooien, maar keeper Roy Hendriks koos de goede hoek en verwerkte de strafschop tot een corner. Reuver deed er nog een schepje bovenop en werd sterker. Uit een aanval vanaf rechts kwam een geweldige voorzet van Bart van Buggenum die Jorn Huys bekwaam met het hoofd in kopte 1-1. Daarna kreeg Reuver en Bieslo nog kansen op de overwinning maar er werd niet meer gescoord en zo eindigde deze wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

Deze wedstrijd werd door veel supporters van beide elftallen bezocht. Die zagen een beladen wedstrijd met heel veel inzet van beide partijen,  die spannend bleef tot het laatste fluitsignaal. Donderdag moeten we thuis inhalen tegen GKC. Wij wensen Reuver 1 dan ook heel veel succes.

Via: VV Reuver