Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Derde editie van ‘De TOTO’ met Joep van Maasakkers (EHC/Heuts)

In de derde editie van ‘De TOTO’ hebben we Joep van Maasakkers, speler van EHC/Heuts. Joep begon dit seizoen nog bij EHC/Heuts, maar moest een maand geleden stoppen door aanhoudende knieklachten. Deze week kwam Joep bij ons de TOTO invullen. Bekijk hieronder zijn voorspellingen.

 

Wordt er goed voorspeld wie er wint, verliest of dat er gelijkgespeeld wordt, dan krijgt diegene 2 punten.
Is de uitslag goed, dan krijgt diegene 3 punten. 
 

 

Thuisteam:

Uitploeg:

Winst thuisploeg

Gelijkspel

Winst uitploeg

Uitslag:

1. Nuenen

Blauw Geel 38

      

        x

 

   1-1

2. EHC/Heuts

DESO

       x

 

 

   2-0

3. IFC

Groene Ster

       x

      

 

   1-0

4. Geldrop

Bekkerveld

       x

      

      

   4-1

5. De Valk

SV Meerssen

      

  

       x

   0-2


Verklaar de wedstrijden:

Wedstrijd 1: Voor het seizoen misschien niet helemaal verwacht, maar nu de 2 hoogst geklasseerde ploegen uit de competitie. Allebei ook nog eens met fris en leuk aanvallend voetbal. Voor mij persoonlijk natuurlijk mooi om te zien hoe Nuenen het op het moment doet. Op papier aardig aan elkaar gewaagd. Een gelijkspelletje.

Wedstrijd 2: Na een belabberde start van de competitie heeft EHC zich de afgelopen maanden weer aardig opgewerkt. Belangrijke wedstrijd om echt afscheid te nemen van de onderste plaatsen. Ik verwacht dat de goede lijn wordt doorgezet en dat wordt gewonnen van DESO.

Wedstrijd 3: IFC heeft vorige week een gevoelig tikje gekregen van Nuenen. Groene Ster mijns inziens één van de mindere ploegen uit de competitie. IFC zal uit zijn op revanche en winnen van Groene Ster.

Wedstrijd 4: Geldrop heeft veel te veel kwaliteit voor de plek waar ze nu staan. Voor mij nog steeds een serieuze titelkandidaat, ondanks de (grote) achterstand. Bekkerveld komt meestal ook wel om te voetballen. Dat ligt Geldrop wel. Daarom een ruime overwinning voor Geldrop.

Wedstrijd 5: Meerssen is voor mij de andere titelkandidaat uit 1D. Leuke, goed voetballende ploeg die graag hogerop wil. Vermoedelijk op het moment een maatje te groot voor de Valk. 0-2.

Volgende week in de TOTO: Bart Sanders van RKVVO. 

De eerste twee edities van ‘De TOTO’ werden al ingevuld door Ritchie Anpong van VV Gestel en Loek Bisschops van Sportclub Susteren. Ritchie Anpong verdiende vier punten. Loek Bisschops gaat aan kop, hij kreeg negen punten!

Ranglijst

Naam

Club

Punten

1.        

Loek Bisschops

Sportclub Susteren

9

2.        

Ritchie Anpong

VV Gestel

4