Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Districtsfinale KNVB Schoolvoetbaltoernooi bij Sportclub Irene, 7 juni!

De regiofinales van het Schoolvoetbaltoernooi zijn inmiddels allemaal gespeeld. De hieruit voortgekomen finalisten kunnen zich opmaken voor de spannende districtsfinale Schoolvoetbal van de KNVB Zuid 2. Deze finalewedstrijden worden gespeeld op woensdagmiddag 7 juni vanaf 13.30 uur op de velden van Sportclub Irene in Tegelen.

Teams van 16 basisscholen uit heel Limburg en het oostelijk deel van Noord Brabant strijden om de prijs van beste schoolteam van het district Zuid 2 van de KNVB. De wedstrijden staan onder leiding van KNVB scheidsrechters.

 

Onder de deelnemende scholen bevinden zich ook enkele Noord Limburgse teams, zoals bs De Dobbelsteen uit Sevenum, bs de Weisterbeek uit Horst en bs Panta Rhei uit Baarlo.

 

 

Er wordt in drie categorieën gespeeld : jongens elftallen groepen 7 en 8, meisjes zeventallen groepen 7 en 8 en jongens zeventallen groepen 5 en 6. 

 

In heel Nederland worden 6 districtsfinales gespeeld. De winnaars van deze districtsfinales mogen op 21 juni in Zeist gaan uitmaken wie zich uiteindelijk Nederlands kampioen schoolvoetbal 2017 mag noemen.