Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

DVO selectienieuws 2020-2021

DVO is verheugd te mogen melden dat de selectie voor komend seizoen rond is. Eerder werd bekend dat er drie spelers DVO gaan verlaten. Jesse Oberije zal zijn sportieve toekomst vervolgen bij sc. Susteren, Nigel vd Loo zal komend seizoen uitkomen voor vv Born en Bjorn Schuffelen gaat naar Caesar. DVO wenst hen allen een bijzonder mooie en succesvolle periode bij hun nieuwe club!

Hoofdtrainer Ruud Peters (3e seizoen) en trainer van DVO 2 Erwin Stachowiak (2e seizoen) zijn bijzonder te spreken over het feit dat het overgrote gedeelte van de selectie DVO trouw is gebleven, ondanks de serieuze en vaak financieel aantrekkelijke aanbiedingen van clubs uit de omgeving. Komend seizoen zal de selectie worden aangevuld door een aantal spelers uit de jeugd van DVO. Tom Gruisen en Jules Wenmekers maken de overstap van de U.19 richting selectie. Jeroen Roberts en Melvin de Esch komen over vanuit een lager elftal.

Verder zullen er ook een aantal nieuwe “oude bekenden” te zien zijn op het Frans Erkens sportcomplex. Sebastiaan Wolthuis heeft na een sabbatical van twee jaar zijn handschoenen weer aangetrokken. Keeper Mike Nuchelmans komt over van BSV Limburgia en gaat proberen zijn glorietijd vanuit de jeugd van DVO te overtreffen. Voorhoedespelers Pim Eijk en Yarno Leunissen keren na een tweejarig durend uitstapje bij VVS weer terug op het oude nest. Wesley Debeij en Sjoerd Hodselmans zijn ook weer te bewonderen in het mooie rood-wit van Overhoven en komen over van OVCS. Oud-jeugdspeler Pascal Kamphuis heeft na jaren ook weer zijn voetbalschoenen aangetrokken en gaat kijken hoe hoog zijn lat ligt.

Komend seizoen zullen er ook vier spelers aan de selectie worden toegevoegd die tot op heden geen DVO verleden hebben. Lars van de Looverbosch komt over van OVCS, Mark Filippo komt van RKHSV en Osama M'Barek Bendaoud is oud-speler van Sanderbout. Roy Spiljard, werknemer van hoofdsponsor Refresco is zeker niet nieuw, aangezien hij al een hele tijd mee traint, maar zal vanaf komend seizoen ook officiële wedstrijden gaan spelen.

DVO wenst alle spelers van de selectie van DVO een sportief en gezond voetbalseizoen toe waarin prestaties en plezier hand in hand gaan!