Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Edwin Hermans nieuwe hoofdtrainer RKSV Heer m.i.v. seizoen 2017-2018

Het bestuur van voetbalvereniging RKSV Heer uit Maastricht is zeer trots u te kunnen mededelen dat de club overeenstemming heeft bereikt met Edwin Hermans als hoofdtrainer voor het seizoen 2017-2018.  

 

Edwin Hermans (Goirle, 23 mei 1974) woonachtig in Maastricht en werkzaam bij Cardimed, is getrouwd met Caroline en ze hebben drie kinderen: Kay, Pleun en Daantje. 

 

Edwin is in het bezit van het hoogste trainersdiploma, Coach Betaald Voetbal en als voetballer actief geweest bij PSV, FC Eindhoven, FC Volendam, MVV Maastricht, Fortuna Sittard, de Graafschap en Willem II.  

 

Na zijn actieve carrière startte Edwin zijn trainersloopbaan bij Willem II en later vervolgde hij deze bij MVV Maastricht. De afgelopen twee seizoenen stond Hermans aan het roer bij vv SCM.  Hij is een trainer met een enorme passie voor voetbal, iemand met een heldere sportieve en sociale visie.  

 

Het bestuur en de technische commissie zijn van mening dat Edwin dé juiste persoon en trainer is om de club verder te helpen in het realiseren van haar sportieve ambities.

 

Tot slot nog een woord van dank aan de huidige trainer Eric Marees voor zijn geweldige werk dat werd bekroond met twee opeenvolgende titels in 2014-2015 en 2015-2016.  

 

Via: Bestuur van RKSV Heer.