Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Een top GONA-Keepersdag 2017 bij VV Koningslust!

 Zondag 14 mei kwamen 25 jonge keepers, in de leeftijd variërend van 7 tot 18 jaar, naar Koningslust om daar deel te nemen aan de 1ste GONA-Keepersdag o.l.v. keeperstrainer Chretien van der Horst. Vanaf de eerste minuut zat de stemming er "lekker" in, waarbij vermeld moet worden dat ook de weergoden perfect aan de dag mee "meegewerkt" hebben.  

Onder een stralende zon werd gestart met een warming-up, waarbij de keepers kort verteld werd waarvoor de warming-up eigenlijk dient. Na wat loopoefeningen, werd gewerkt aan het voetenwerk. De warming-up zonder bal werd afgesloten met een warming-up met bal, waarbij het vangen centraal stond. 

Daarna werd de training voortgezet met de onderdelen: vallen/duiken, hoge bal met "los" + snelle voortzetting+ blokken, insnijden, verre hoek verdedigen en steekbal. Alle oefeningen werden centraal uitgelegd, besproken, voorgedaan en daarna per groep geoefend. 

Na de laatste oefening werden de keepers uitgenodigd een handtekening te zetten op het certificaat dat zij kregen. Daarbij ontvingen de keepers allemaal ook een reductiebon voor aanschaf van keeperskleding bij Sporthuis De Bruin in Panningen. 

Na dit officiële gedeelte gingen de keepers aan tafel om te genieten van een heerlijke lunch. 

Nogmaals...het was een perfecte dag, dankzij de geweldige inzet van de keepers, dankzij de heel enthousiaste hulp van een aantal begeleiders, dankzij de geweldige organisatie door Will Janssen en Rick Peeters. Veel, positieve reacties kwamen ons ter ore. 

Door deze succes-dag zijn we al een beetje bezig met de volgende keepersdag. Wanneer dat wordt nog bekend gemaakt.

Meer foto's van deze mooie dag zijn hier te vinden: foto's

 

Via: Chretien van der Horst