Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Eerste puntenverlies Wittenhorst VR1!

 

Na het pakken van de periodetitel vorige week, werd vandaag gespeeld tegen de nummer 6 ZSV. Na 10 minuten kijkt Wittenhorst al tegen een achterstand aan. ZSV breekt door de verdediging en benut de kans: 0-1.

 

De eerste helft maakt ZSV het spel en daardoor loopt Wittenhorst achter de feiten aan. Vlak voor rust begint Wittenhorst beter te spelen en creëert nog een enkele kans.

 

Na de rust werd er nog volop gescoord. Binnen 5 minuten vergroot ZSV de voorsprong naar 0-2. Wittenhorst komt terug tot 1-2 door een doelpunt van Michelle de Wit na een goede actie van Sanne Janssen.

 

In de 72e minuut loopt ZSV weer verder uit, de 1-3 wordt prima binnen gewerkt. 10 minuten voor het eind maakt Wittenhorst de aansluitingstreffer uit een penalty. Michelle de Wit schiet de bal onhoudbaar binnen. Met een gelijkspel in het vooruitzicht wordt er aanvallend gewisseld bij Wittenhorst. Een spannende slotfase breekt aan, waarin ZSV uit een counter de wedstrijd op slot gooit: 2-4.

 

Wittenhorst blijft koploper in de 3e klasse E. De directe concurrenten komen niet verder dan een gelijkspel waardoor Wittenhorst 4 punten voorsprong behoudt. Aanstaande zondag spelen we uit tegen de nummer 2 uit de competitie: Helden VR1.

Ontvangen door: Richard Aben