Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Europees kampioen en grootste talent van de Chelsea FC Academy naar Maasbree!

 

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2017 organiseert voetbalvereniging MVC'19 uit Maasbree de 12e editie van het MVC TOP O12 Toernooi. De organisatie is er ook dit jaar in geslaagd op een top deelnemersveld samen te stellen met o.a. Chelsea FC, Borussia Dortmund, AFC Ajax en landskampioen Feyenoord.

 

Op zondag 27 augustus zal Mason Mount (18) zijn opwachting maken in Maasbree. Het toptalent uit London, sinds zijn 8ste spelend voor Chelsea FC, zal de prijsuitreiking verzorgen. Mount was afgelopen zomer, met 5 assists en 1 doelpunt, mede verantwoordelijk dat Engeland U19 in Georgië voor het eerst in de geschiedenis Europees Kampioen werd.

 

In 2010 was Mount als 11-jarige speler actief op het MVC TOP O12 Toernooi en werd hij verkozen tot beste speler van het toernooi. 7 jaar later ontving hij afgelopen zomer, van de gehele Chelsea FC Academy, de prijs voor grootste talent van de Chelsea FC Academy 2016/2017.

 

De organisatie is trots dat zo'n groot talent nog steeds betrokken is bij het toernooi en ziet uit naar de hereniging met het toptalent van Chelsea FC.

 

Bekijk hier een impressievideo van het toernooi van 2015!