Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Even voorstellen: De nieuwe voorzitter van EHC/Heuts: Ben Vlieger.

Ben Vlieger is 54 jaar en heeft een supermarkt, Spar, in Hoensbroek. Hij is ruim 22 jaar lid van de vereniging waar zijn zoon reserve doelman is bij het eerste team. Ook zijn vader is een trouwe aanhanger van EHC/ Heuts en ook vele jaren lid van de vereniging. Een karaktertrek wil hij wel vertellen en dat is dat hij een goede winnaar is maar ook een slechte verliezer. Hus is sinds een half jaar bestuurslid van EHC/Heuts en enkele weken geleden werd hij benaderd of hij de functie van voorzitter wilde gaan bekleden. Dat overviel hem en heeft eerst overleg gehad met zijn gezin en die vonden dat hij deze uitdaging aan moest nemen. Dat was voor hem door slag gevend, dat het thuisfront achter hem staat. En nu is hij enkele weken voorzitter en heeft in die functie het prachtige 100 jarig jubileum mee gemaakt. De uitdaging gaat worden om veel meer in te gaan zetten op de jeugd . Dat is de toekomst van EHC/ Heuts . Maar hij weet ook dat er een enorme klus op hem wacht . Maar hij geeft aan dat er ook al een aantal leden hebben aangegeven mee te willen werken aan de uitvoering van de plannen. Ook rondom de senioren is hij optimistisch , men is ver gevorderd met het samenstellen van de selectie voor het komend seizoen , het tweede en derde team dat ziet er goed uit , en zullen volgend seizoen aan de competitie deelnemen. Het parade paardje van de vereniging het G voetbal is in goede handen en groeit nog steeds.

We werken aan de doelstellingen en met de hulp van de mensen die toegezegd hebben de vereniging te zullen gaan helpen , onze vrijwilligers en het kader , ga ik met vertrouwen aan de slag, een mooie uitdaging.

En over 5 jaar ? Dan ben ik nog niet gepensioneerd en ik hoop dan nog steeds voorzitter te zijn van EHC/Heuts en wie weet zit ik weer met In de wandelgangen en Inkoppers aan tafel.

Tekst: Hein Smith