Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

EVV sluit oefencampagne af met winst op Sportclub Susteren!

 

EVV heeft haar oefencampagne afgesloten met een 3-1 zege op eerste klasser Susteren. Na 45 minuten leidde de ploeg uit Echt met 2-0. De wedstrijd werd gespeeld op de accommodatie van Conventus’03.

 

EVV had het meeste balbezit en dreiging, na precies vijftien minuten spelen kwam de ploeg uit Echt op een 1-0 voorsprong. Juliën Clout kopte de bal na een hoekschop loepzuiver in. Nog binnen het half uur verdubbelde EVV haar voorsprong. Jasko Dzurlic, overgekomen van VVV Venlo, scoorde na een snellopende aanval.

 

Ook in de tweede helft was EVV de gevaarlijkere ploeg, opnieuw was Dzurlic trefzeker, na iets minder dan een uur spelen tekende hij 3-0 aan. Met een snoeihard schot zorgde Boyd Stoffels voor de tegentreffer van de gasten: 3-1.

 

Voor EVV start komende zaterdag het officiële seizoen, met een thuiswedstrijd tegen Olde Veste in de voorronde van het bekertoernooi. Op 27 augustus staat de eerste competitiewedstrijd voor trainer Kevin van Dessel en zijn team op het programma, Jong De Graafschap is in Doetinchem de tegenstander. De ploeg uit Susteren, onder leiding van Jan Lauers, had voorafgaande aan het duel tegen EVV pas twee trainingen in de benen. Vanuit de nieuwe opzet van het seizoen begint de competitie voor Susteren pas op zondag 24 september, met een wedstrijd tegen Chevremont.

 

Foto: EVV aanvaller Jasko Dzurlic (nr. 12) was twee keer trefzeker voor EVV in het oefenduel tegen Susteren.
Foto: Fotopersbureau Bart Tummers fotografie.

 

Tekst: Roland Hintzen