Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

EVV start O23 team

De KNVB start komend seizoen met een viertal nieuwe competities. Een daarvan is een O23 competitie. EVV heeft voor deze O23 competitie ingeschreven.

Het O23 –team wordt een verlengstuk van de huidige jeugdopleiding. Het team zal op zaterdagmiddag haar wedstrijden gaan spelen. Het grote voordeel hiervan is dat een talent op zaterdag met O23 kan spelen en op zondag alsnog kan aansluiten bij het eerste team. Zo kunnen talentvolle jonge spelers extra tijd en kansen krijgen om de stap te maken naar het eerste elftal. Wij hopen hiermee de talenten uit onze jeugdopleiding langer aan onze vereniging te binden en ook een podium te bieden voor regionale talenten.

De O23 competitie zal gezien de inschrijvingen zeker van een hoog niveau zijn. Vanuit de huidige EVV-JO19 zullen een achttal spelers de overstap maken naar de O23 ploeg. Momenteel hebben al enkele talentvolle jongen spelers uit de regio aangegeven dat men komend seizoen graag wil aansluiten bij het nieuwe team.

Wie de trainer gaat worden van EVV O23 is nog niet bekend. De TC is daar druk mee bezig. Als spelers interesse hebben, kunnen ze contact opnemen met een van onderstaande personen. Robert van der Weert : 06-20322542, Pie Schmitz : 06-43982569, Jan Levels : 06-23410925