Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

FC Maasgouw en Jurgen Geurts na seizoen 2016/2017 uit elkaar

In goed overleg hebben Jurgen Geurts en de Voetbaltechnische Commissie Senioren van FC Maasgouw besloten dat beide wegen aan het einde van het huidige seizoen zullen scheiden. Afgelopen week is de selectie hierover geïnformeerd. FC Maasgouw gaat op zoek naar een nieuwe trainer, die met onze relatief jonge selectie en getalenteerde jeugdafdeling verder zal bouwen aan de toekomst.

Jurgen Geurts is bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer van FC Maasgouw. Na een moeizame start dit seizoen, is de weg omhoog ingezet. Wij gaan er vanuit dat we onze samenwerking een passend slot kunnen geven in de vorm van een succesvol resterend seizoen.
 

 

Vanaf deze weg willen wij namens FC Maasgouw Jurgen alvast van harte danken voor zijn fanatieke inzet en zijn brede betrokkenheid bij onze vereniging. Wij wensen hem dan ook alle succes toe in de rest van de competitie én in zijn volgende uitdaging.  

 

FC.MAASGOUW gaat de komende periode op zoek naar een nieuwe Hoofdtrainer voor de toekomst, geïnteresseerden kunnen informatie aanvragen via onderstaande link:

http://www.fcmaasgouw.nl/contact