Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

FC Maasgouw verlengt contract met trainers Rob Geenen en Paul Rous

Op de geslaagde nieuwjaarsreceptie van afgelopen zaterdag opende onze voorzitter Wiel Speessen de avond met een mooi woordje en sprak een volle kantine bij FC Maasgouw toe.
Hij eindigde met mooi en goed nieuws. Sinds dit seizoen hoofdtrainer van FC Maasgouw 1, Rob Geenen, verlengt namelijk zijn contract met 1 jaar en is dus sowieso tot aan de zomer van 2021 aan FC Maasgouw verbonden. 

Ook trainer van het 2e elftal, Paul Rous, heeft zijn contract met nog een jaar verlengd en ook hij zit dus nog tot aan de zomer van 2021 aan het roer bij FC Maasgouw 2.  

Wij als FC Maasgouw zijn ontzettend blij dat Rob en Paul hun periode bij FC Maasgouw hebben verlengd. FC Maasgouw 1 sloot 2019 uitstekend af en staat momenteel op een eerste plek in de 4e klasse D met 27 punten uit 11 wedstrijden. Ook kwam de ploeg sinds jaren weer twee rondes verder in het bekertoernooi en ging het uiteindelijk in december pas strijdend onderuit tegen 2e klasser Schaesberg (2-0 nederlaag).

Het 2e elftal kende in de eerste seizoenshelft wat pech met enkele teams die de competitie door spelerstekort noodgedwongen moesten verlaten, met veel afgelaste wedstrijden als gevolg. 17 november speelde het 2e elftal zijn laatste wedstrijd en momenteel staat het met 9 punten uit 5 wedstrijden op een 5e plek op de ranglijst. Echter, alle ploegen die boven FC Maasgouw 2 hebben meer wedstrijden gespeeld en bij voldoende winstpartijen kan de ploeg opklimmen naar een virtuele 2e plaats. 

Ook is het 2e elftal nog actief in de strijd om de beker. Op 1 maart speelt het uit de achtste finales in en tegen SCG 2 (Gronsveld). 

Alsof dit nog niet genoeg mooi nieuws was, heeft ook Huub Peeters (keeperstrainer) zijn contract met een jaar verlengd. FC Maasgouw en de Voetbal Technische Commissie zijn erg tevreden over de ontwikkelingen die onze keepers doormaken en we willen dan ook graag verder gaan met Huub. 

FC Maasgouw wenst Rob, Paul en Huub veel succes de komende periode op Sportpark Ter Koel!