Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Feestweekend Sportclub Susteren

Op 15 en 16 juni pakt Sportclub Susteren groots uit met tal van activiteiten voor jong en oud. Het feestweekend wordt spectaculair afgesloten met het gratis toegankelijk “Suëstra Open Air”.

In totaal zijn er 4 redenen om een feestweekend te organiseren. Sportclub Susteren bestaat 85 jaar, er wordt precies 20 jaar gevoetbald op Sportpark Suëstra, G-voetbal viert haar 10-jarig jubileum en na 28 jaar neemt de club afscheid van Wim Fiddelaers als voorzitter. Vandaar dat er in totaal 6 activiteiten staan gepland.

Jeugdclinic & jubilarissen

Op zaterdag 15 juni wordt ’s morgens aan alle teams (jncl. vriendjes en vriendinnetjes) een jeugdclinic verzorgd onder leiding van Maurice Graef. In de namiddag zullen een groot aantal jubilarissen worden gehuldigd in de kantine. Enkele hiervan hebben een zeer speciaal jubileum bereikt. Aansluitend aan de huldiging vindt de seizoensafsluiting plaats met DJ Arres. Voor iedereen toegankelijk die SCS een warm hart toe draagt.

Afscheidsreceptie Wim Fiddelaers

Op zondag 16 juni 11.00 start een algemene ledenvergadering waar Kevin Hoffmans zal worden voorgedragen als nieuwe voorzitter. Iedereen is hierbij van harte welkom, al mogen enkel de leden hun stem uitbrengen. Na de vergadering begint de receptie waar leden, teams, voetbalclubs, verenigingen uit de buurt en sponsors op een passende wijze afscheid mogen nemen van Wim Fiddelaers als voorzitter.

Suëstra Open Air

Op het einde van de receptie zal buiten de muziek al gaan spelen. Het feest is toegankelijk voor iedereen en heeft met Promilaasj (band) en DJ Sander Monnens een mooi muzikaal programma. Met enkele foodtrucks en springkussens voor de jeugd wordt het feestweekend van Sportclub Susteren daarmee rond 20.00 afgesloten.

Meer info is te vinden op https://www.scsusteren.nl/feest

 

Poster-Feestweekend-rgb-site DSC_0406