Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Fenne Smits volgend seizoen nieuwe trainer SV United

 

SV United is trots mede te kunnen delen dat Fenne Smits is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De huidige trainer van NEC/FC Oss O-17 ziet SV United als een club met veel potentie: “Vooral de visie van de club spreekt me erg aan. Er wordt veel aandacht besteed aan de jeugdopleiding en de doorstroming van jeugdspelers richting de selectie. De ambitie om op een hoger niveau te willen spelen, de jonge enthousiaste spelersgroep en de prachtige accommodatie geven me een erg goed gevoel.”

 

De 26-jarige oefenmeester was de afgelopen jaren woonachtig in Nijmegen, maar keerde afgelopen jaar weer terug naar Venray. Als speler heeft hij de jeugdopleidingen van SV Leunen, RKVV Volharding en JVC Cuijk doorlopen. Zijn trainerscarrière begon hij op negentienjarige leeftijd bij de jeugdopleiding van SV Leunen. Via 3 seizoenen JVC Cuijk O-15 is Fenne op dit moment hard op weg om in zijn tweede seizoen als trainer van NEC/FC Oss O-17 de titel te veroveren in de landelijke 3e divisie C. In het dagelijks leven is Fenne werkzaam als leerkracht in het voortgezet speciaal onderwijs voor leerlingen met leer en/of gedragsproblemen.

 

Het bestuur van SV United is verheugd met de komst van deze jonge, getalenteerde trainer: “Met zijn ervaring, enthousiasme en enorme drive om spelers beter te willen maken, past Fenne uitstekend binnen het nieuwe beleidsplan van de vereniging”, aldus Bjorn Poels (voetbaltechnische zaken).

Via: SV United