Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Fortuna'54 timmert verder aan de weg!

Samen met een geweldige staf (Ronald van Bakel, Rene Meekels en Chris Coenen) heeft Fortuna'54 wederom de nacompetitie bereikt na het behalen van de 2e periodetitel en een verdienstelijke 3e plaats in de Hoofdklasse B van het vrouwenvoetbal.

Reden voor het bestuur om nu verder te bouwen richting de toekomst voor het vrouwenvoetbal in Limburg. Naast andere technische en speelstersontwikkelingen maken wij ook onze nieuwe coach bekend en wel:


" Ali Tuharea "  (44 jr), geboren in Waalwijk en nu wonende in Sittard-Geleen.

Begonnen als bevoegd futsalcoach in 2002 en nu aktief als bevoegd trainer/coach in de topvrouwenvoetbal.

Voorheen trainer/coach van RKVV Dia, VV Baronie, OJC Rosmalen, RKC Waalwijk en FC Den Bosch. De afgelopen 3 seizoenen aktief bij topmeisjesvoetbal waar hij mooie prijzen mee binnenhaalde. Zijn stageperiode bij Fortuna'54 maakte zeer veel indruk en het bestuur, speelstersgroep en huidige staf waren duidelijk in hun keuze voor 2019/2020.

Zelf geeft Ali aan;

"Nu heb ik gekozen voor Fortuna '54, omdat ik vind dat zij een gezonde vrouwenvoetbalclub is dat getalenteerde speelsters professioneel begeleid en stimuleert. Daar kan ik me heel goed in vinden. Het niveau ligt hoog en ik hoop samen met de organisatie Fortuna '54, de club van topvrouwenvoetbal in Limburg, naar een hoger plan te tillen"

"Daarnaast ook een unieke kans gekregen van de huidige trainer Ronald van Bakel (die ook bij de club verbonden blijft), welke zijn sporen in het vrouwen-en meisjesvoetbal meer dan verdient heeft. Samen gaan we er iets moois van maken"