Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Frank Demouge nieuwe trainer RKSV Heer

RKSV Heer heeft in Frank Demouge de trainer gevonden waar het naar op zoek was. De 37-jarige Nijmegenaar neemt de taken van trainer Edwin Hermans over.

Nadat Edwin Hermans te kennen gaf zijn contract niet te verlengen, moest de club op zoek naar een waardige vervanger. Dit was een behoorlijke opgave gezien de kwaliteiten van Edwin Hermans.

Frank Demouge, die in 2004 met jong Oranje nog op het veld stond met o.a. Arjan Robben, Wesley Sneijder en Robin van Persie, heeft naar eigen zeggen destijds een "afslag gemist". Uiteraard heeft hij alsnog een carrière om trots op te zijn, met 350 gespeelde wedstrijden in het profvoetbal.

In 2013 verkaste Frank op huurbasis van Bournemouth naar Roda JC, hij besloot in Maastricht te gaan wonen en dat was een goede beslissing aangezien hij hier zijn vriendin leerde kennen.

Het broertje van zijn vriendin speelde bij RKSV Heer en uiteraard kwam Frank kijken, zo is de band tussen Frank Demouge en RKSV Heer ontstaan. Zijn laatste seizoen bij Roda JC was in 2015. Hierna was hij één seizoen actief als speler bij F.C. Knokke in België. Na dit avontuur kwam Frank steeds vaker bij Heer en werd benaderd door toenmalig hoofdtrainer Eric Marees. Frank had een aantal fysieke klachten, maar trainde nog geregeld mee. Hij werd al snel toegevoegd aan de staf. Deze rol heeft hij ook vervuld onder de in 2017 aangestelde hoofdtrainer, Edwin Hermans. Frank loopt dus al de nodige jaren mee binnen de club en is zoals hij zelf zegt, gelukkig.

Dit wordt zijn eerste trainersklus maar als club zijn wij overtuigd van zijn kwaliteiten! Met een staf waar Alain Fiddelers, Jeu Bonfrère, Peter Aarts en Roel Hendrix van uitmaken, heeft de club de nodige ervaring op de bank.

Wij wensen Frank nogmaals veel succes!