Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Franky Moyson blijft s.v. Langeberg trouw

Franky Moyson heeft kenbaar gemaakt dat hij ook komend seizoen actief zal zijn als assistent-trainer bij s.v. Langeberg 1. De 45-jarige Brunssummer is bezig aan zijn eerste seizoen als assistent-trainer op sportpark In de Struiken. Franky Moyson is in het bezit van het UEFA C diploma en was voor zijn komst naar Langeberg o.a. trainer van FC RIA 2 en RKDFC 2. 

"Samen met de spelersgroep en hele staf hebben we een ontzettend mooi seizoen achter de rug. Het is jammer dat het seizoen zo is geëindigd, maar iedereen binnen s.v. Langeberg staat achter het besluit van de KNVB. Gezondheid gaat boven alles. De lijn van dit seizoen willen we komend seizoen gaan doortrekken. Daarnaast heb ik s.v. Langeberg leren kennen als een warme en hechte vereniging. Een vereniging waar ik mij prettig voel. Dat laatste is mij veel waard", laat Franky Moyson in een reactie weten. 

Met het aanblijven van Franky Moyson is de technische staf voor Langeberg 1 rond. Verder is in een eerder stadium de komst van Dennis van der Heijden als trainer van Langeberg 2 bekend gemaakt. Op dit moment staat alleen nog de vacature Trainer/Coach Langeberg 3 open.