Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Frans Korste waarnemend trainer/coach bij RKVV Obbicht

 

 

In het belang van de vereniging, de selectie en de doelstelling heeft het bestuur van RKVV Obbicht op 1 mei jongstleden het besluit genomen om trainer Herman Vranken van zijn verantwoordelijkheden te ontheffen.  

Herman heeft vorig seizoen een mooi eindresultaat neergezet: een periodetitel, tweede plaats op de ranglijst, en lang zicht gehouden op promotie naar de 3e klasse middels de nacompetitie. 

In de winterstop van dit seizoen was de scherpte en beleving bij spelers niet als vanouds. De groep heeft de verantwoordelijkheid genomen om dit zelf te willen verbeteren. 

Ondanks de resultaten die tot op heden prima zijn, en de motivatie bij Herman Vranken om het tot een goed einde te brengen, kreeg het vertrouwen daarin bij de groep geen positieve wending. Om de doelstelling, promotie naar de 3e klasse, in deze laatste fase van de competitie binnen handbereik te houden, is het bestuur tot dit besluit gekomen.     

Het is een besluit dat een vereniging liever niet hoeft te nemen, maar men hoopt dat hiermee een omslag wordt bereikt die nodig is om de scherpte en beleving terug te brengen in het 1e team. 

Vanzelfsprekend is het een teleurstelling voor Herman Vranken, maar het respect is nog altijd wederzijds: Herman wenst de club oprecht nog veel succes en hoopt dat men kampioen wordt. Het bestuur dankt Herman voor zijn inzet en behaalde resultaten bij RKVV Obbicht. 

De club heeft het lid en voormalig hoofdtrainer Frans Korste bereid gevonden om tot einde huidig seizoen de taken van hoofdtrainer waar te nemen. Frans is bekend met de vereniging en nagenoeg alle selectiespelers. Dit is een groot voordeel om de taken snel en gericht op te pakken. Natuurlijk biedt dit alles nog geen garantie om het doel te verwezenlijken, maar het vertrouwen daarin is terdege aanwezig. 

Via: Obbicht