Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

G-voetbal Venlosche Boys genomineerd voor award!

Venlosche Boys is een voetbalvereniging voor, door en van iedereen. Of je nu jong of oud bent, man of vrouw en op hoog niveau of juist recreatief bij vrienden wilt voetballen: iedereen is welkom! Zo ook sporters met een beperking. Al 25 jaar heeft Venlosche Boys een G(ehandicapten) afdeling. 

Als één van de eerste voetbalverenigingen mee gestart en nog altijd een bloeiende afdeling binnen de vereniging. 30 G-voetballers, verdeeld over 2 teams, genieten wekelijks van hun favoriete spelletje. Dit onder begeleiding van een groep enthousiaste vrijwilligers. Trots zijn ze dan ook dat ze dit jaar het 25-jarig jubileum mogen vieren, met enkele bijzonderheden. Allereerst is het G-voetbal genomineerd voor de 'iedereen kan sporten award'. Op 6 april wordt de uitslag bekendgemaakt. Daarnaast is bij de kantine onlangs, met hulp van enkele sponsors en het fonds gehandicaptensport, een lift geplaatst. Hierdoor is de kantine vortaan voor iedereen toegankelijk. En ten derde nemen de G-teams van Venlosche Boys dit jaar deel aan de Special Olympics, van 8 tot en met 10 juni. 

In de week van 2 april vindt de jaarlijkse collecte van het fonds gehandicaptensport plaats. Ook de G-spelers en vele andere leden van Venlosche Boys nemen deel aan deze collecte. 

Via: John Duijf